У Нікополі 63-річний чоловік вдарив ножем у живіт свого знайомого

За нанесення тяжких тілесних ушкоджень поліцейські Нікополя затримали 63-річного чоловіка. Під час сварки зловмисник ножем завдав потерпілому декілька поранень в живіт та стегно. Про це повідомляють у відділі комунікацій поліції Дніпропетровської області, посилаючись на матеріали Нікопольського РУП.

У Нікополі 63-річний чоловік вдарив ножем у живіт свого знайомого

4 жовтня о 19:30 до Нікопольського РУП від лікарів швидкої допомоги надійшло повідомлення про те, що з тяжкими тілесними ушкодженнями до лікарні доставили 50-річного місцевого жителя. 

«В ході слідчих дій поліцейські встановили, що потерпілий прийшов на роботу до свого знайомого, який працював сторожем у складському приміщенні. В ході спілкування чоловіки посварилися та конфлік переріс у бійку, під час якої  зловмисник завдавав декілька ударів ножем потерпілому»,- йдеться у повідомленні. 

Нападника затримали на місці злочину в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 63-річний місцевий мешканець.

За скоєне чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від п'яти до восьми років.  Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.