До Дніпра надійшла чергова партія сучасних функціональних ліжок для міських лікарень

Дніпро отримав третю партію функціональних ліжок для міських лікарень, зокрема реанімаційних палат, палат для цивільних і військових пацієнтів з тяжкими захворюваннями. За словами заступника міського голови Михайла Лисенка, на сьогодні з Німеччини вже надійшло близько 70-ти ліжок і очікується ще близько п'яти партій поставок, передає прес-служба Дніпровської міської ради.

o_1g3dneper15id15gu5lc86c19382n.jpeg
«Перші дві поставки були з Дюссельдорфа за підтримки мого друга Грегорія Юдіна, а третю, четверту, п'яту та шосту отримуємо з Франкфурта. Такі багатофункціональні ліжка призначені для міських лікарень, зокрема для тих відділень, де перебувають важко хворі. Чергові партії поставок очікуємо найближчим часом», — зазначив Михайло Лисенко. 

Одна з міських лікарень під час чергової поставки отримала 20 функціональних ліжок. До цього сюди їх вже надійшло 54. 

o_1g3dneslte631sl81poq1trb1on036.jpeg

За словами генеральної директорки міської лікарні Вікторії, ліжка пристосовані для догляду за важкими хворими, передусім для пацієнтів, які перебувають у відділенні інтенсивної терапії. Ліжка встановлені у стаціонарах лікарні. 

o_1g3dnev9i48i1tdr64t7fu1mo3l.jpeg

«Вони максимально зручні й комфортні передусім для пацієнтів, а також для лікарів у процесі роботи. Це безумовно допомагає у наданні медичної допомоги. Ці ліжка мобільні, тобто їх легко пересувати. А завдяки їхнім функціональним можливостям можна змінювати положення хворого. Загалом це пришвидшує лікувальний процес», – підкреслила генеральна директорка міської лікарні.