На Дніпропетровщині 29 спортсменів і тренерів щомісяця отримують стипендії в розмірі до 15 тисяч гривень

В сучасних умовах необхідно приділяти велику увагу спорту. Такої позиції дотримується секретар постійної комісії обласної ради з питань сім'ї, молоді та спорту, директор КЗ «Дніпропетровська обласна школа вищої спортивної майстерності» Діна Міфтахутдінова.

На Дніпропетровщині 29 спортсменів і тренерів щомісяця отримують стипендії в розмірі до 15 тисяч гривень
«У Дніпропетровській області два роки тому була створена команда резервного спорту. Що вона дає? Це 40 ставок - дітей до 22 років, які не змогли з якихось причин потрапити в штатну команду збірної України. Область підтримує молоді таланти, а це 40 спортсменів з усіх олімпійських видів спорту. Вони працевлаштовані і отримують мінімальну заробітну плату. Ми тісно працюємо з обласним управлінням спорту, з облдержадміністрацією та обласною радою та депутатським корпусом. Після призначення Миколи Лукашука головою обласної ради, спорту приділяється величезна увага. Це і зустрічі, і підтримка і фінансування, і виділення коштів на щомісячні стипендії. На сьогоднішній день 29 спортсменів і тренерів щомісяця отримують стипендії в розмірі від 5-15 тисяч гривень. Дніпропетровщина підтримує нашу еліту протягом усього року», - розповіла вона.

Діна Міфтахутдінова зазначила, що спорт молодшає. До наступної Олімпіади молодь підросте і при такій підтримці буде результат.
Темы: