У Дніпропетровській області готують спортсменів - майбутніх олімпійців

З 23 липня по 8 серпня в Токіо пройдуть Олімпійські ігри, в яких візьмуть участь 205 країн - це більше 12,5 тисяч спортсменів з усього світу. Україну представлять 157 учасників, які змагатимуться в 25 видах спорту і 30 дисциплінах. Дніпропетровщину представлять дев'ять спортсменів, які виступатимуть в наступних видах спорту - легка атлетика, плавання, великий теніс, бадмінтон і фехтування.

У Дніпропетровській області готують спортсменів - майбутніх олімпійців
Директор «Дніпропетровського вищого училища фізичної культури» ДОР» Михайло Лельчицький вважає, що обласна влада і тренерський склад докладуть усіх зусиль, щоб наші учасники були в еліті світового спорту. Ми готуємо спортсменів - майбутніх олімпійців.

«Всі ми, доклали максимальних зусиль, щоб всі наші спортсмени гідно підготувалися до Олімпійських Ігор. Кожен вніс свій внесок в їх підготовку. У них було все, щоб добре підготуватися до змагань - обладнання, інвентар, навчально-тренувальні збори», - розповів він.

Михайло Лельчицький додав, що через тиждень настане складний період - час переживань, і ми всі разом будемо вболівати за наших випускників і вихованців.

Нагадаємо, що в Дніпропетровській області виділили три мільйони гривень на заохочення спортсменів Олімпійських ігор
Темы: