У Кривому Розі йде активне будівництво стадіону «Спартак», який стане інноваційним майданчиком для сучасних видів спорту

24 червня голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук і народні депутати перебували з робочим візитом в Кривому Розі. В рамках поїздки керівництво області підвело проміжні підсумки будівельних робіт по реконструкції високотехнологічного стадіону «Спартак». Про це стало відомо на місці подій.

У Кривому Розі йде активне будівництво стадіону «Спартак», який стане інноваційним майданчиком для сучасних видів спорту
«Сьогодні ми разом з першим заступником голови Дніпропетровської ОДА Володимиром Орловим і народними депутатами від Слуги народу Юрієм Корявченкова і Володимиром Захарченко проінспектували будівництво стадіону« Спартак », який будується за програмою президента« Велике будівництво «. Стадіон унікальний, за місяць вже зроблено багато: стара трибуна вже повністю демонтована і готується установка обладнання на новій, проводиться ремонт підтрибунних приміщень. Планується, що об'єкт буде зданий в листопаді цього року. Важливо, що трибуни і підтрибунні приміщення, в тому числі санвузли, оснащені всім необхідним для людей з обмеженими можливостями. У короткі терміни планується завершити укладання гумової плитки для занять легкою атлетикою. На стадіоні «Спартак можна буде проводити змагання з кроссфіту, легкої атлетики та футболу», - розповів голова Дніпропетровської обласної ради.

1.jpeg

Головний інженер будівельної компанії Дмитро Чумаченко проінформував Миколу Лукашука і народних депутатів про те, на якому етапі зараз знаходиться реконструкція стадіону «Спартак»:

2.jpeg

«В ході будівельних робіт протягом двох місяців виконано наступне: за новою внутрішньою трибуною проведені оздоблювальні роботи, проводиться утеплення залізобетонних конструкцій всередині підтрибунних приміщень. За старою трибуною виконані всі демонтажні роботи.

Уже ведуться монтажні роботи - це обробка фасадів, розробка грунту навколо трибун. Монтується тротуарна плитка, і з понеділка приступаємо до металевих фасадів. Усередині підтрибунних приміщень старої трибуни робиться демонтаж покрівлі. По генплану постелили рулонний живий газон, на території кроссфіта зроблено підставу під гумову бігову плитку. З благоустрою в районі нової трибуни виконано підставу під монтаж тротуару і бордюру», - поділився будівельник.

Довідка. Реконструкція стадіону «Спартак» у Кривому Розі проходить в рамках програми Президента України «Велике будівництво». Площа ділянки виконання робіт - 2,7 га. Площа трав'яного покриття футбольного поля - 8000 м2. Площа покриття бігових доріжок - 3262 м2. Площа будівництва - 4957,4 м2. Площа трибун - 3843,1 м2.