На Дніпропетровщині кінолог із собакою знайшли водія, який втік після смертельної ДТП

Поліцейські звернулися до кінолога, аби розшукати водія, який після смертельної ДТП втік з місця події та сховався у лісосмузі. Будучи у стані алкогольного сп'яніння, чоловік зіткнувся з мотоциклом, внаслідок чого загинув 38-річний мотоцикліст. Про це повідомили у ГУНП Дніпропетровської області.


8 вересня на автодорозі Кривий Ріг – Радушне сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Близько 20:00 58-річний водій автомобіля SEAT, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з мотоциклом VIPER, який рухався в протилежному напрямку.


Внаслідок зіткнення 38-річний мотоцикліст загинув на місці. Після аварії водій автомобіля не надав допомогу потерпілому та втік з місця події, намагаючись сховатися в лісосмузі неподалік.


«Для розшуку винуватця автомобільної аварії на місце викликали кінолога. Службовий собака – німецька вівчарка Лорд, взяв слід від місця події та за пів години пошуків розшукав водія автомобіля», – йдеться у повідомленні.

Чоловіка одразу доставили до відділення поліції для проведення необхідних слідчих дій. За ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) водієві загрожує до 10 років позбавлення волі.