Пограбували, вбили та розчленували: У Дніпрі поліцейські затримали двох чоловіків, які жорстоко вбили місцевого жителя

Щоб заволодіти грошима та автомобілем потерпілого, чоловіки вбили та розчленували тіло 49-річного дніпрянина. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області, посилаючись на матеріали Дніпровского РУП.

Пограбували, вбили та розчленували: У Дніпрі поліцейські затримали двох чоловіків, які жорстоко вбили місцевого жителя
Повідомлення про зникнення місцевого жителя, який поїхав з дому на автомобілі, надійшло до поліції 30 липня. Правоохоронці почали пошук зниклого та з'ясували, що чоловіка жорстоко вбили. В ході слідчих та розшукових заходів були встановлені обставини умисного вбивства та затримані причетні до нього особи.

«Як з’ясувалося, 29 липня зловмисники виманили потерпілого до будинку одного з підозрюваних, плануючи заволодіти його грошима. Того ж дня вони вбили чоловіка, після чого розчленували тіло та сховали його фрагменти на території приватного домоволодіння. Автомобіль вбитого злочинці залишили на одній із центральних вулиць Дніпра»,- йдеться у повідомленні.

2 липня слідчі повідомили двом затриманим про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловіки затримані в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Максимальне покарання передбачене санкцією статті – довічне позбавлення волі. Триває слідство.