Погрожуючи садовими ножицями, пограбував господарку будинку: за скоєння розбійного нападу поліцейські Павлограда затримали 44-річного чоловіка

Злочин стався 7 серпня близько 3-ї ранку в одному з приватних будинків села Варварівка Юр’ївського району Дніпаропетровщини. Невідомий проник в оселю та, погрожуючи 22-річній дівчині садовими ножицями, став вимагати в неї цінні речі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області із посиланням на матеріали Павлоградського районного відділу поліції.

8-3.jpeg
Не отримавши бажаного, нападник побив потерпілу, забрав мобільний телефон та втік. На місці події правоохоронці вилучили речові докази – садові ножиці.

На пошуки нападника за прикметами було орієнтовано весь особовий склад Павлоградського районного відділу поліції.

Впродовж години дільничні офіцери поліції спільно з поліцейськими офіцерами громади встановили та затримали зловмисника. Чоловіка помітили, коли він рухався між селами Варварівка та Юр’ївка. Побачивши правоохоронців, нападник занервував та викинув викрадений телефон.
8-4.jpeg
Його особу встановили – ним виявився 44-річний раніше судимий житель іншої області. Чоловіка затримали. Йому повідомили про підозру за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. На теперішній час вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу на період досудового розслідування.