У Дніпрі затримали чоловіка, який майже рік перебував у розшуку за крадіжки в громадському транспорті

Сьогодні, 13 травня, працівники кримінальної поліції Дніпровського районного управління поліції затримали 46-річного чоловіка, який знаходився у розшуку. У липні минулого року він, підібравши зручний момент, викрав у 74 - річної бабусі гаманець з її накопиченнями та банківськими картками, після чого вийшов з транспорту. Тоді чоловік був затриманий працівниками поліції та переховувався від суду. Про це йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Дніпропетровської області із посиланням на інформацію від Дніпровського районного управління поліції.

У Дніпрі затримали чоловіка, який майже рік перебував у розшуку за крадіжки в громадському транспорті
Цього разу зловмисника знову затримали на зупинці громадського транспорту. Коли крадій помітив оперативників, почав від них тікати. Правоохоронці наздогнали втікача в Індустріальному районі міста.

Невдовзі затриманому, який переховувався від суду з серпня 2021 року, буде обрано запобіжний захід.

«Щоб не стати жертвою злодіїв, будьте уважними у місцях значного скупчення людей, а також у громадському транспорті. Варто пам’ятати декілька простих правил: не залишайте речі без нагляду, не тримайте гаманці, гроші та документи в зовнішніх кишенях, сумках, пакетах, легкодоступних для злодіїв; сумки та рюкзаки в людних місцях тримайте трохи спереду та притискайте до себе у транспорті; підозру повинні викликати люди, що заходять в автобус з курткою, перекинутою через руку – кишенькові злодії зазвичай використовують її як ширму при вчиненні крадіжки; у транспорті найчастіше витягають гаманці під час посадки пасажирів, коли на підштовхування ніхто не звертає увагу, тому в такі моменти будьте особливо уважні», – звертаються поліціянти до містян.