Вбивство літньої жінки та студента: у Новомосковському районі поліцейські Дніпра затримали 40-річного підозрюваного

Працівники кримінальної поліції з’ясували, що вбивство 21-річного хлопця сталося 14 червня. Його замотане у покривало тіло виявили 4 липня у гаражі. Після цього підозрюваний зібрав речі, втік з міста та став переховуватися у лісі в Новомосковському районі. 5 липня, коли в нього закінчилися гроші та їжа, він помітив 59-річну місцеву жительку, яка йшла лісом. Чоловік напав на неї та ножем завдав численних тілесних ушкоджень. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

Вбивство літньої жінки та студента: у Новомосковському районі поліцейські Дніпра затримали 40-річного підозрюваного
Після нанесення тілесних ушкоджень жінці, зловмисник забрав у жертви прикраси та мобільний телефон. Намагаючись уникнути покарання, став далі переховуватися на березі річки у Дніпровському районі.

Чоловіка затримали 8 липня працівники кримінальної поліції м. Дніпра. Вони встановили особу та місце перебування зловмисника.
8-9 (1).jpg
«Також з’ясувалося, що 40-річний чоловік з 2010 року переховувався та перебував у розшуку в Житомирській області за самовільне залишення військової частини. У Дніпрі мешкав під вигаданими анкетними даними та називався різними прізвищами», - повідомляють у поліції.

За вказаними фактами слідчі відкрили два кримінальні провадження за статтями 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці проводять слідчі дії та з'ясовують деталі цих злочинів.