За пограбування пенсіонерки поліцейські Кам’янського затримали 49-річного чоловіка

7 червня із заявою про пограбування до поліції звернулась 63-річна місцева жителька. Вона розповіла, що до її будинку увірвався чоловік, звідки викрав мобільний телефон та гроші. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області  за матеріалами Кам’янського РУП.

За пограбування пенсіонерки поліцейські Кам’янського затримали 49-річного чоловіка
«Перебуваючи в кімнаті будинку, жінка почула звуки в коридорі. І коли вона вийшла подивитись, що відбувається, то побачила невідомого чоловіка, який оглядав її сумку. Побачивши жінку, злодій вихопив з сумочки мобільний телефон, гаманець із грошима та побіг до дверей. Потерпіла кричала та намагалась зупинити чоловіка, однак він швидко втік», – йдеться у повідомленні.

Вже за годину поліцейські ВП № 2 Кам’янського РУП затримали грабіжника. Ним виявився 49-річний раніше судимий місцевий житель.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За погодженням з Кам’янською окружною прокуратурою йому повідомили про підозру у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 (грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.