АТ "Дніпропетровськгаз" визначив кращу бригаду з комплексного приладового обстеження

Вже 7 років в Дніпропетровськгазі організовують конкурс професійної майстерності працівників групи КПО. Проведення такого заходу дає можливість підвищити рівень підготовки фахівців, які щоденно скорочують втрати природного газу та запобігають виникненню аварій. У реальних умовах вони постійно стикаються з різними нештатними ситуаціями, тому від їх якісної та оперативної роботи залежить безпека споживачів природного газу.






Переможцями цьогорічних змагань стали фахівці Новомосковського відділення. За першість змагались бригади з комплексного приладового обстеження з м. Кам'янське, м. Синельникове та м. Новомосковськ. Практичні дії бригад слюсарів, а саме: знаходження та локалізація витоків газу на надземному газопроводі, технічне обстеження підземного газопроводу у шурфі, почались після перевірки комісією теоретичних знань учасників заходу. Також спеціальна комісія перевіряла укомплектованість бригад інструментом і матеріалами, наявність спецодягу та засобів індивідуального захисту.





"Уся діяльність нашої компанії спрямована на забезпечення безперебійного та безаварійного розподілу газу споживачам Дніпропетровщини, - зауважує головний інженер Олександр Макаренко. – Нині, не зважаючи на складні умови військового часу, ми докладаємо максимум зусиль аби підтримувати на належному рівні як обслуговування мереж, так і роботу зі споживачами. Тому професійність фахівців компанії є важливим елементом якісної роботи".






Команди-учасниці показали гідний результат, однак переможцем конкурсу стала бригада Новомосковського відділення АТ «Дніпропетровськгаз» у складі майстра Дмитра Волинця та слюсарів Олега Новака, Євгена Кролівця та Дениса Халікова. 





Вітаємо переможців! Та пишаємось кожним працівником Дніпропетровськгазу!