Бажаю, щоб кожен учасник фестивалю «Імпреза над Дніпром» зміг запалити зірку свого таланту, яка поведе його в акторське майбутнє, - Лукашук

Нагадаємо, 28-31 травня 2021 в Дніпрі пройшов перший Всеукраїнський відкритий фестиваль театрального мистецтва аматорських дитячих і молодіжних колективів «Імпреза над Дніпром», присвячений 30-й річниці Незалежності України та Міжнародного дня захисту дітей. Фестиваль проводився на сцені Дніпровського академічного театру Драми і комедії. Про це журналісту стало відомо на місці події.

Бажаю, щоб кожен учасник фестивалю «Імпреза над Дніпром» зміг запалити зірку свого таланту, яка поведе його в акторське майбутнє, - Лукашук
«Це перший фестиваль, який проводиться в Україні. Унікальність його в тому, що на професійній сцені більше чотирьохсот дітей, які беруть участь в тринадцяти спектаклях, які пройшли з 28 по 31 травня. Раніше діти могли в повному обсязі сприймати участь у таких фестивалях і спектаклях. На нашому фестивалі були повноцінні постановки тривалістю більше години. До свого Дня Захисту дітей, вони змогли повноцінно показати свій творчий потенціал на професійній сцені. Дійсно, раніше такого не було. Дуже важливо проводить такі фестивалі, діти - це майбутнє України, вони повинні бути щасливі. Бажаю, щоб кожен з них на цій професійній сцені зміг запалити зірку свого таланту, яка поведе його в акторську майбутнє. В Україні буде багато талановитих акторів, який представлятимуть країну на міжнародному рівні. Ми першими провели дитячий фестиваль театрального мистецтва «Імпреза над Дніпром», - сказав під час спілкування з журналістами Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.



Нагадаємо, що в регіоні пройшов перший Всеукраїнський відкритий фестиваль театрального мистецтва аматорських дитячих і молодіжних колективів «Імпреза над Дніпром» присвячений 30-й річниці Незалежності України, він стане щорічними.