Дніпро для Херсонщини: місто вчергове передало гуманітарну допомогу

Вп'яте на деокуповані території Херсонщини Дніпро доставив людям гуманітарну допомогу. Цього разу за заявками місцевих мешканців привезли хліб, консерви, гігієнічні набори та різноманітні солодощі для дітей. Попіклувались і про тварин, для них привезли корм. Про це йдеться у повідомленні Дніпровської міської ради.








“Ми намагаємось кожні вихідні приїжджати в різні села з допомогою, якої просять люди. Сьогодні, наприклад, ми навідались в ті села, в яких були два тижні тому. Загалом ми привозимо на конкретну кількість мешканців, які залишали заявки. Ми намагаємось  кожну поїздку охопити якомога більше сіл. Навіть сьогодні до нас підійшов староста громади та попросив до нашої наступної поїздки долучити ще три села. Також додам, кожного разу, коли сюди приїжджаєш, дуже сильно “тверезієш”, і навіть уявити важко, що пережили ці люди”, - зазначила директорка департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання ДМР Дар’я Біла. 






Зі свого боку, представник ГО “Тарілка” Владислав Бачинський додав: “Такий набір продуктів, який ми надаємо сьогодні - це запити від місцевих жителів. Найбільше вони мають потребу у хлібі, бо на городах були хоч якісь овочі, тож роздаємо сьогодні саме його”. 










Місцева мешканка Людмила отримала сьогодні гуманітарну допомогу від Дніпра. Каже, досі не вірить в те, що її село нарешті звільнили: “Ми не розуміємо, як взагалі можна було так людський мозок повернути, що вони (ред. - російські терористи) такі озвірілі,  накоїли такого лиха. Вони намагались вкрасти в нас машину мого чоловіка, але не вдалось, бо не вийшло її завести. Відібрали в нас телефони. Будинок мій напівзруйнований: вибиті вікна, понівечені стіни. Але вже потроху його відновлюємо. У сусідів також будинки через обстріли майже зруйновані. Те, що тут відбувалось увесь цей час - це був наче страшний сон. В день звільнення побачили військових і повірити не могли, що це наші хлопці. Дуже були щасливі”.