«Дніпрогаз» нагадує про важливість виконання ТО ваших газових мереж та приладів

Маєте вдома газову плиту? Час подбати про її справність! Часто споживачі блакитного палива не піклуються про стан газового обладнання, яким користуються щодня. Тим самим вони наражають себе на небезпеку, створюючи аварійні ситуації у власній оселі! Про це повідомляють у прес-службі «Дніпрогазу».

«Дніпрогаз» нагадує про важливість виконання ТО ваших газових мереж та приладів

Технічне обслуговування внутрішніх газових мереж та обладнання є гарантією безпечного споживання газу впродовж цілого року. Це комплекс робіт з утримання працездатності і справності газових мереж та приладів у вашому будинку чи квартирі.

Розуміючи актуальність та важливість фахового виконання цих робіт, «Дніпрогаз» пропонує мешканцям Дніпра та Дніпровського району скористатися пакетною пропозицією, яка складається з технічного обслуговування внутрішнього газопроводу, запірної арматури та побутової газової плити.

В залежності від наявного газового обладнання у вашому будинку, фахівці компанії зможуть запропонувати ще декілька пакетних пропозицій на вибір. А менеджери 104.ua Клієнтських просторів детально розкажуть про кожну послугу, підберуть найкращу пропозицію саме для вас та допоможуть укласти договір.

Пам’ятайте: обираючи пакетні послуги від АТ «Дніпрогаз», ви гарантовано отримуєте якісне виконання необхідних робіт, економлячи свій час та гроші!

Нещодавно переконався у цьому дніпрянин Олександр. Чоловік вчасно замов технічне обслуговування мереж та побутової газової плити в АТ «Дніпрогаз» та вже не переймається про безпечне використання газу своєю родиною.

Отримати консультації та замовити послугу можна у 104.ua Клієнтських просторах нашого міста або через Контакт-центр за номерами: 056 78 78 104 та 067 62 63 104.