«Дніпрогаз» пропонує фахове виконання ТО ваших газових мереж та приладів

Технічне обслуговування внутрішніх газових мереж та обладнання є гарантією безпечного споживання газу впродовж цілого року. Це комплекс робіт з утримання працездатності і справності газових мереж та приладів у вашому будинку чи квартирі.

«Дніпрогаз» пропонує фахове виконання ТО ваших газових мереж та приладів

Розуміючи актуальність та важливість фахового виконання цих робіт, «Дніпрогаз» пропонує мешканцям Дніпра та Дніпровського району скористатися рядом пакетних пропозицій, які складаються з технічного обслуговування внутрішнього газопроводу, запірної арматури та газових приладів.

В залежності від наявного газового обладнання у вашому будинку, фахівці компанії зможуть запропонувати декілька пакетних пропозицій на вибір. А менеджери Центрів обслуговування клієнтів детально розкажуть про кожну послугу, підберуть найкращу пропозицію саме для вас та допоможуть укласти договір.

Пам’ятайте: обираючи пакетні послуги від АТ «Дніпрогаз», ви гарантовано отримуєте якісне виконання необхідних робіт, економлячи свій час та гроші!

Замовляйте ТО мереж та обладнання і не переймайтесь про безпечне використання газу своєю родиною.

У компанії пропонують наступні пакетні пропозиції:

  1. ТО внутрішнього газопроводу та запірної арматури
  2. ТО внутрішнього газопроводу та запірної арматури, побутової газової плити
  3. ТО внутрішнього газопроводу та запірної арматури, побутової газової плити, котла з закритою/відкритою камерою згоряння потужністю до 30 кВТ
  4. ТО внутрішнього газопроводу та запірної арматури, побутової газової плити, котла з закритою/відкритою камерою згоряння потужністю до 30 кВТ, проточного водонагрівача
  5. ТО внутрішнього газопроводу та запірної арматури, побутової газової плити, проточного водонагрівача, конвекторів – 3 шт.
  6. ТО внутрішнього газопроводу та запірної арматури, побутової газової плити, проточного водонагрівача

Отримати консультації та замовити послугу можна у Центрах обслуговування клієнтів АТ «Дніпрогаз» за адресами: вул. Виконкомівська, 34 та просп. Слобожанський, 96а.

АТ «Дніпрогаз» закликає клієнтів подбати про власну безпеку і безпеку рідних та провести технічне обслуговування внутрішніх газових мереж.

Важливо пам’ятати: відчувши запах газу, закрийте газові крани і провітріть приміщення, не запалюйте вогонь, не вмикайте і не вимикайте електроосвітлення і електроапаратуру. Викличте аварійну службу за телефоном 104! Аварійно-диспетчерська служба «Дніпрогазу» працює цілодобово та без вихідних.