«Дніпрогаз» реконструював газорозподільну систему у Чечелівському районі

Для того, щоб розподіляти газ безпечно та надійно, АТ «Дніпрогаз», яке працює під брендом Регіональної газової компанії (РГК), проводить велику кількість ремонтних робіт та заходів з критично важливої модернізації системи газопостачання Дніпра, замінює застарілі газорозподільні мережі, встановлює новітні газорозподільні пункти та обладнання.

«Дніпрогаз» реконструював газорозподільну систему у Чечелівському районі

Нещодавно працівники компанії реконструювали застарілий газовий колодязь у Чечелівському районі міста. В ході робіт фахівці компанії демонтували засувку на газопроводі середнього тиску діаметром 400 мм та проклали ділянку нового газопроводу.  Подібні роботи дозволяють доставляти блакитне паливо безпечно та надійно для більше 400 тис. побутових споживачів міста та близько 3,7 юридичних клієнтів та комунально-побутових об’єктів.

Варто зауважити, що виконувати усі критично важливі роботи на газових мережах міста фахівці компанії можуть лише за умови належного рівня оплат дніпрянами за послуги з розподілу газу. Ці кошти використовуються для  фінансування роботи аварійно-диспетчерської служби «104», закупівлі пального для автотранспорту та техніки, придбання усіх необхідних розхідних матеріалів. 

«Щиро дякуємо усім дніпрянам, що сплатили за розподіл енергоресурсу в повному обсязі, та радимо користуватись для оплати зручними сервісами сайту 104.ua», - йдеться у повідомленні компанії.