Дніпропетровська філія «Газмережі» нагадує про заборону та небезпеку самовільного втручання у систему газопостачання

Газорозподільна компанія регіону вкотре нагадує споживачам газу, що самовільне втручання у газову мережу категорично заборонене та небезпечне для їхнього здоров'я та життя.

Дніпропетровська філія «Газмережі» нагадує про заборону та небезпеку самовільного втручання у систему газопостачання

Так, нещодавно в одному із домоволодінь мешканців  П’ятихатської територіальної громади виникла аварійна ситуація. Внаслідок самовільного демонтажу опалювального приладу сталася пожежа, яка могла призвести до вибуху і руйнування конструкцій будинку. 

На місці аварійної ситуації працювали газовики, фахівці ДСНС і поліції області. Пожежу було оперативно ліквідовано, ніхто з мешканців будинку не постраждав.

Саме внаслідок протиправних дій та виникнення надзвичайної ситуації, розподіл газу до даного будинку у приватному секторі П’ятихатської громади був припинений задля безпеки мешканців.

Газорозподільна компанія регіону вкотре наголошує: самостійно втручатися у газорозподільну систему – категорично заборонено і небезпечно! 

Якщо споживачу необхідно замінити, відремонтувати чи виконати технічне обслуговування газового обладнання – варто звернутися в Центри обслуговування клієнтів на Дніпропетровщині. Спеціалісти Дніпропетровської філії «Газмережі» мають відповідні дозволи, досвід та сертифіковане обладнання для виконання газонебезпечних робіт будь-якої складності.

Не варто нехтувати власною безпекою!