Дніпропетровська філія «Газмережі» наголошує на дотриманні правил встановлення газового обладнання

Дніпропетровська філія «Газмережі» нагадує: самовільне втручання у мережу газопостачання категорично заборонене та небезпечне для здоров'я і життя споживачів! Відповідно до чинного законодавства в Україні забороняється самостійне встановлення, підключення, заміна або ремонт газового обладнання. Їх монтаж мають проводити виключно спеціалісти, що мають відповідні дозвільні документи.

Дніпропетровська філія «Газмережі» наголошує на дотриманні правил встановлення газового обладнання

У компанії радять звертатися до фахівців саме Дніпропетровської філії «Газмережі», які мають усі дозвільні документи на проведення газонебезпечних робіт, сертифіковане обладнання та багаторічний досвід.

У випадку, якщо заміна газового устаткування буде проведена без відома оператора ГРМ, спеціалісти служби мають право від’єднати споживача від централізованої системи постачання газу згідно з пунктом 5.7 Правил безпеки систем газопостачання (Наказ Міністерства енергетики України №285 від 15.05.2015 р.).

Важливо пам'ятати! Встановлення газового устаткування – відповідальна й небезпечна справа, яка вимагає чіткого дотримання законодавства. Будь-яка недбалість може стати причиною серйозних наслідків. Довіряйте монтажні роботи лише кваліфікованим фахівцям, щоб уникнути надзвичайних ситуацій та не порушувати Правила безпеки системи газопостачання.

Безпека клієнтів — головний пріоритет Дніпропетровської філії "Газмережі"!