Дніпропетровська філія «Газмережі» пояснює, як замовити послугу реконструкції систем газопостачання

Реконструкція систем газопостачання приватного будинку або квартири – це складний технічний процес, який може включати в себе такі роботи, як зміна місцерозташування газового лічильника, заміна газового котла, колонки, плити, конвектора, зміна прокладання газових мереж до газоспоживального обладнання.

Дніпропетровська філія «Газмережі» пояснює, як замовити послугу реконструкції систем газопостачання

Фахівці Дніпропетровської філії «Газмережі» здійснюють роботи з реконструкції системи газопостачання, мають відповідний досвід та якісне матеріально-технічне забезпечення. Тому для замовлення даної послуги, необхідно звернутися у Центри обслуговування клієнтів на Дніпропетровщині. Менеджери допоможуть написати відповідну заяву та заповнити опитувальний лист. 

Під час візиту необхідно мати з собою оригінали та копії: 

  • паспорту та РНОКПП;
  • технічного паспорту;
  • документів, що підтверджують право власності або користування на газифіковане домоволодіння;
  • документів на існуюче обладнання та нове, що плануєте встановлювати (*якщо це котел іноземного походження — сертифікат на котел);
  • акта перевірки димових та вентиляційних каналів. 

Увесь процес, від початку замовлення до завершення реконструкції, супроводжує персональний менеджер. 

А якщо споживач ще не приєднаний до газорозподільної системи, але бажає стати клієнтом Дніпропетровської філії «Газмережі», варто також звернутися у Центри обслуговування клієнтів по області. 

На офіційному сайті газорозподільної компанії області (https://dnp.grmu.com.ua/) можна дізнатися їх адреси та графік роботи (розділ «Контакти») і завантажити Заяву про приєднання до ГРМ/реконструкцію систем газопостачання (розділ «Важлива інформація» - Побутовим споживачам).

Дніпропетровська філія «Газмережі» радить клієнтам здійснювати реконструкцію систем газопостачання згідно з чинним законодавством. Будь-яке самовільне втручання в газову мережу сторонніми особами категорично заборонене, адже небезпечне для життя та здоров'я споживачів.