Дніпропетровська філія «Газмережі» провела урок газової безпеки для учнів Покровського ліцею №8 (ФОТО)


Фахівці Дніпропетровської філії «Газмережі» продовжують регулярно проводити виїзні уроки для школярів, щоб підвищити рівень їхньої обізнаності щодо безпечного використання природного газу в побуті. Нещодавно учні Покровського ліцею №8 стали учасниками такого інтерактивного заняття.






Сертифікований тренер компанії Сергій Волокітін розповів дітям, як природний газ потрапляє до їхніх осель, яка може бути небезпека при самостійному використанні блакитного вогника та як діяти в разі витоку газу. Після міні-лекції учні долучилися до активних завдань: розгадували "газовий кросворд", брали участь у тематичних вікторині та іграх, що допомогло краще засвоїти правила газової безпеки.








На практичній частині заходу діти дізналися, як користуватися засобами індивідуального захисту, і навіть змогли самі змогли одягнути їх.






«Подібні безпекові заходи дозволяють донести до дітей важливу інформацію і допомогти краще засвоїти її. Вони надовго запам'ятають ці правила, а номер аварійників "Газмережі" знатимуть на рівні з усіма екстреними службами», - каже Сергій Волокітін, сертифікований тренер компанії.




Усі учасники отримали інформаційні листівки із правилами безпеки, а найактивніші – фірмові подарунки від Дніпропетровської філії «Газмережі».