Дніпропетровська філія «Газмережі»: встигніть вчасно сплатити за послуги розподілу газу

Оператор газорозподільних мереж на Дніпропетровщині нагадує клієнтам про важливість вчасної сплати рахунків за послуги з розподілу природного газу, а саме до 20 числа включно.

Дніпропетровська філія «Газмережі»: встигніть вчасно сплатити за послуги розподілу газу

Отримані кошти від клієнтів компанії йдуть на обслуговування, утримання й реконструкцію газових мереж, відновлення газопроводів після ворожих обстрілів, роботу аварійної служби та оплату праці газовиків, які щодня підтримують роботу газорозподільної системи області на належному рівні.

Здійснити платіж можна через:  

  • особистий кабінет https://my.grmu.com.ua/;  
  • сервіс онлайн-платежів iPay.ua;  
  • онлайн-банкінги «Ощад», «Приват24» та інші;  
  • відділення Укрпошти і каси банків;  
  • термінали EasyPay.  

У призначенні платежу важливо вказувати ПІБ платника, особовий рахунок (який починається з цифр 0320) та адресу газифікованого домоволодіння.

Нагадуємо, що сума для сплати за доставку блакитного палива для кожного є індивідуальною та незмінною протягом календарного року. Тариф на послуги з розподілу газу для споживачів Дніпропетровщини (крім м.Дніпро та м.Кривий Ріг) становить 1,512 грн за 1 м.куб (з ПДВ). Сплачувати необхідно за такими реквізитами Дніпропетровської філії «Газмережі»:

ЄДРПОУ 45261177

АТ “ОЩАДБАНК”

IBAN: UA023054820000026034300545066

Дніпропетровська філія «Газмережі» дякує свідомим споживачам газу регіону за відповідальність та вчасну оплату послуг, що надає компанія.