Дніпропетровська облрада в рамках роботи регіонального інвестиційного агентства активно співпрацює з ОТГ для залучення іноземних інвестицій

У п'ятницю, 9 липня, відбувся регіональний форум для глав ОТГ Кам'янського району «Економічне сьогодення і майбутнє молоді в громадах». Основна мета - налагодження комунікації між главами ОТГ, обласними і народними депутатами. Про це стало відомо на місці події.

Дніпропетровська облрада в рамках роботи регіонального інвестиційного агентства активно співпрацює з ОТГ для залучення іноземних інвестицій
Директор КУ «Дніпропетровське регіональне інвестиційне агентство» Дніпропетровської обласної ради Валентина Затишняк розповіла, що подібні заходи вже відбулися для глав громад Дніпровського, Павлоградського та Новомосковського районів.

«На сьогоднішній день для нашого агентства це був третій захід в цьому році. Дніпропетровське інвестиційне агентство за підтримки Дніпропетровської обласної ради проводить ряд освітніх заходів для ОТГ, для кожного новоствореного району. Вже пройшли форуми для глав громад Дніпровського, Павлоградського та Новомосковського районів. Сьогодні ми презентували напрацювання та ресурси відповідно до преференцій, які можуть використовувати громади для розвитку власних територій», - розповіла вона.

При цьому вона зазначила, що громади і їх керівники активно співпрацюють з DIA.

Валентина Затишняк поділилася, що по регіону за квартал від іноземних інвесторів надійшло п'ять звернень.

В ході заходу Директор КУ «Дніпропетровське регіональне інвестиційне агентство» Дніпропетровської обласної ради Валентина Затишняк розповіла, представникам територіальних громад як ефективно залучати інвесторів.