Дніпропетровськгаз дарує смартфон!

Компанія Дніпропетровськгаз вдячна своїм сумлінним споживачам за відповідальність та вчасні розрахунки за надані послуги! Тому на знак подяки компанія вирішила потішити подарунком одного із щасливчиків, сповістили у прес-службі.

Дніпропетровськгаз дарує смартфон!

Серед споживачів області проходить розіграш смартфону Samsung Galaxy A10s. Новенький смартфон отримає саме той клієнт, який оплатить за послуги розподілу газу і не матиме боргів на момент розіграшу.

Щоб стати учасником розіграшу необхідно виконати 3 кроки:

1.      Сплатити за послуги розподілу газу за 2021 рік;

2.      Бути підписником сторінки АТ «Дніпропетровськгаз» у мережі Facebook та запросити своїх друзів уподобати нашу сторінку;

3.      Поставити лайк під цим дописом на сторінці АТ «Дніпропетровськгаз» у мережі Facebook та поділитися ним на своїй сторінці.

Акція триває з 20 жовтня до 10 листопада включно. Брати участь у розіграші можуть клієнти компанії, які здійснять оплату за доставку газу і на момент проведення акції не матимуть заборгованості за послуги розподілу!

Переможця визначатимуть за допомогою системи random.org.

Результати розіграшу будуть 11 листопада 2021 року на офіційній сторінці АТ «Дніпропетровськгаз» у мережі Facebook! Бажаємо удачі!

Офіційні правила розіграшу читайте на сайті АТ «Дніпропетровськгаз».