Дніпровські газовики отримали почесні відзнаки з нагоди професійного свята

Щорічно, у другу неділю вересня в Україні відзначають День працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості. Традиція бере початок у 1993 році. Урочисті заходи з нагоди професійного свята проводяться по всій галузі на початку вересня.

Дніпровські газовики отримали почесні відзнаки з нагоди професійного свята

Як і колеги з інших регіонів, напередодні Дня газовика у Дніпровській філії «Газмережі» визначили кращих працівників року у декількох номінаціях.

Святкові нагородження за участю очільника компанії Богдана Поп’юка та Голови профспілки Олександра Колихаєва відбулись 5 та 6 вересня.

За результатами роботи у 2024 році почесні грамоти та подяки від Голови правління ТОВ «Газмережі» та очільника Дніпровської філії ТОВ «Газмережі» отримали 30 фахівців, почесні грамоти від Голови Первинної профспілкової організації Дніпровської філії «Газмережі» - 10 фахівців, відзнаки Голови професійної спілки працівників газових господарств України – 9 фахівців.

Керівництво та колектив Дніпровської філії «Газмережі» щиро вітає кращих працівників, а також колег з інших регіонів нашої держави.

Висловлюємо щиру вдячність усім фахівцям стратегічної галузі, які щоденно проявляють самовідданість і майстерність, відповідальне ставлення до своєї справи, забезпечуючи надійну роботу складного технологічного комплексу, а особливо зараз, під час війни.

Бажаємо наснаги, оптимізму та миру!  Дякуємо всім, хто нині  гідно тримає  свій фронт та  наближає Перемогу!  Все буде Україна!

Детальніше про подію можна прочитати на офіційному сайті та переглянути фотозвіт у Фейсбук.