Дніпровські газовики відзначили Всесвітній день охорони праці

Щорічно, 28 квітня, відзначається Всесвітній день охорони праці. Цьогоріч він проходить під девізом «Забезпечуємо безпечну та здорову працю в умовах зміни клімату!». Саме під таким гаслом у квітні фахівці служби охорони праці, промислової безпеки та охорони навколишнього середовища організували ряд позачергових практичних та теоретичних заходів для перевірки та вдосконалення знань і навичок з охорони праці серед працівників виробничих підрозділів Дніпровської філії «ГАЗМЕРЕЖІ».

Дніпровські газовики відзначили Всесвітній день охорони праці

У рамках організованих заходів цього тижня одна з чергових бригад аварійно-диспетчерської служби «104» швидко та якісно опрацювала контрольно-тренувальний виклик з характеристикою заявки: запах газу у газовому колодязі. Бригада діяла злагоджено та професійно згідно плану локалізації аварійної ситуації. Крім того, аварійники змоделювали ситуацію щодо надання допомоги при отруєнні газом та втрати свідомості одним із членів бригади.

Пропонуємо переглянути фотозвіт на сторінці компанії та на власні очі переконатися у професіоналізмі фахівців.

Зазначимо, що усі заплановані заходи з пiдготовки та проведення в компанії Всесвітнього дня охорони праці були виконані в повному обсязі. У Дніпровській філії «ГАЗМЕРЕЖІ» не зупиняються на досягнутому та роблять усе для того, щоб персонал працював безпечно, злагоджено та ефективно!