«Добрий понеділок» у донорському центрі Biopharma Plasma Дніпро: традиції незмінні!

Сьогодні, 7 червня, в донорському центрі Biopharma Plasma Дніпро, що на пр. Богдана Хмельницького, 17 знов пройшов традиційний «Добрий понеділок». Добрий, тому що тиждень починається з добрих справ - донорства плазми крові, з якої будуть виготовлені незамінні ліки для спасіння життів в найскладніших ситуаціях, а також добрий, тому що смачний.

«Добрий понеділок» у донорському центрі Biopharma Plasma Дніпро: традиції незмінні!
Сьогодні в плазмацентрі донорів після донації для відновлення сил та енергії кав’ярня «Цікава Кава» знов пригощала своєю надзвичайно смачною кавою. Цього разу це арабіка з Ефіопії та Руанди - аромат плазмацентром неймовірно привабливий. Про це розповіла Світлана Повстянко, терапевт Biopharma Plasma Дніпро.



«В гостях наш партнер «Цікава Кава», вони в нас вже не в перший раз. І саме вони започаткували цю добру традицію пригощати донорів якимось смаколиками кожен понеділок. Запрошуємо  донорів і нових партнерів приєднається до цієї акції»,  - розповіла вона.

Цей тиждень важливий для всієї донорської світової спільноти - 14 червня, в наступний понеділок - людство вшановує подвиг донорів і святкує Всесвітній День Донора крові та її компонентів і це - традиційно.

А в Biopharma Plasma Дніпро є традиція дякувати донорам, починаючи тиждень з доброго понеділка. І дуже символічно, що в цей передсвятковий понеділок добрі справи - частування кавою - саме від «Цікавої  Кави», засновника якої, Дмитра Собка, доречі кадрового донора плазми, можна вважати також і засновником традиції «Добрих понеділків» в плазмацентрі. Саме Дмитро восени минулого року перший запропонував пригостити, зрозуміло безкоштовно, донорів після донації унікальною кавою.


Анастасія Куркова, приєдналась до донорського руху навесні і сьогодні вже 5 її донація. Вона розповідає, що після процедури себе гарно почуває, якось «по-новому» і саме це її мотивує повертатись знову і знову.  

«В перший раз прийшла сюди за потребою. Плазма була потрібно моїй тітці, яка лежала в Перинатальному центрі. В результаті я стала постійним донором. Після донації відчуваю себе «новою»  людиною і  прекрасно себе  почуваю. В  Biopharma Plasma Дніпро краще обслуговування, яке більше не бачила ніде. Кожен раз сюди повертаєшся з приємними емоціями», - розповідає вона.


Анастасія Куркова поділась враженнями від акції «Добрий понеділок»: «Акція - відмінна традиція, кожен раз щось нове і часом в інших місцях цього не  спробувати. Це дуже приємно. Я обожнюю каву і те, що після донаціі можна отримати чашку ароматного напою - це супер. Величезне спасибі команді «Цікава кава»  за цю можливість», - поділилась вона.


В свою чергу, бариста «Цікавої кави» Віталій розповів про підтримку соціальних ініціатив та донорства плазми колективом кав'ярні.

«Сьогодні ми робимо понеділок добрих справ з Biopharma Plasma Дніпро. Ми хочемо допомогти людям, які роблять «тихий» героїзм і допомагають зібрати плазму крові для виробництва незамінних ліків. Після донації ми пропонуємо донорам випити смачну каву, щоб відновити  свої сили після  донації. Ми це робимо, щоб бути соціально активними і для того, що б допомагати людям. Наш засновник Дмитро Собко також є кадровим  донором і також долучає нас до цієї акції».


Дмитро Собко, кадровий донор плазми крові та засновник цікавої кави під час донації розповів про новації в своїй кав'ярні: “Цiкава Кава” розпочала свою трансформацію в “зелену кав’ярню” з повною відмовою від пластика! Що вже зроблено:
  • На даний момент трубочки і кришки на склянках to go тут повністю замінені з пластикових на паперові. А оскільки стаканчики бамбукові в нас вже давно, то зараз - повний еко-комплект.
  • Ще запрацювала «чашкова бібліотека» і знижка 10% тим, хто нею користується. Прийшли зі своєю чашкою - отримаєте 10% знижки на будь-який напій. Потім свою чашку можна залишити на полиці, підписати і вона буде на вас завжди чекати.
  • На цьому тижні всі десерти «переведуть» в скло і тоді буде знижка ще й для тих, хто повернув скляну тару.

Ми запитали в Дмитра, які ще мрії та плани на найближчий час?

«Ми з моєю дружиною Тетяною взагалі-то великі мрійники! Любимо будувати грандіозні  плани та поетапно їх виконувати... Любимо подорожувати та збирати нові цікавинки та традиції. А найбільша цінність подорожей - зустрічі з новими людьми, новими партнерами, які швидко стають нашими друзями. Ви питаєте яка найближча мрія? Є така - хочу пригостити нашою найгарнішою кавою Президента та засновника компанії Biopharma Костянтина Єфименка, розповісти про наші новації в побудові «зеленої кав’ярні»  та поспілкуватися з цією досвідченою та впливовою людиною з приводу ідеї масштабування нашого поки що невеликого, але амбітного бізнесу. Впевнений - це реально!»


Користуючись нагодою, Світлана Повстянко запросила  донорів приходити на донацію в Biopharma Plasma Дніпро:  «В плазма центрі на Вас завжди чекає чуйна атмосфера, привітний персонал, дбайливе ставлення к кожному, а по понеділках  ще й смаколики на додачу».


Крім цього, Biopharma Plasma Дніпро запрошує всіх мешканців Дніпра на святкування Всесвітнього Дня донора крові та її компонентів, що відбудеться у неділю, 13 червня, о 10:00 на Фестивальному причалі. В програмі забіг "Донорська миля", цікава концертна програма, розваги та фотосесія у фотозоні і з партнерами плазмацентру ГО Байкери України.

Biopharma Plasma Дніпро (ТОВ "Дніпро-Плазма") пр. Богдана Хмельницького, 17. Працює з 8:00 до 16:00 щодня, крім неділі. Запис на донацію за тел. 067 155 4828, 063 528 6336