«Донорство - це Незалежність»: українців закликають приєднуватись до донорського руху

Протягом найближчого місяця заплановано низку заходів під єдиним гаслом «Донорство - це Незалежність» і закликають всіх небайдужих приєднуватись та відвідати центри донорства плазми крові по Україні, зокрема, регіональний донорський центр -Biopharma Plasma Дніпро у Дніпрі. Про це повідомили в плазмацентрі.

«Донорство - це Незалежність»: українців закликають приєднуватись до донорського руху
«Ми регулярно чуємо про інформаційну та енергетичну незалежність країни. Проте, на жаль, всі мовчать про безперебійне та незалежне від інших країн забезпечення українських пацієнтів українськими компонентами крові та ліками на основі плазми.

Країна не може досягнути справжньої Незалежності, якщо не розвиває власний донорський рух. Тому що донорство - це невід’ємна частина незалежності та розвитку суспільства!

Ми безмежно вдячні донорам-героям, які регулярно приходять в центри Biopharma Plasma.

Тільки протягом 2020-го року донорам та команді Biopharma спільними зусиллями вдалося врятувати понад 30 тисяч життів українців.

Ця кількість дорівнює населенню Синельникового на Дніпропетровщині та на 3 тис. більше ніж у Першотравенську чи Тернівці і на 7 тис. більше ніж у Вольногорську!!!

Ви тільки уявіть собі ці цифри, за якими стоять реальні людські життя!

Число врятованих могло б бути набагато більшим, якби до донорської родини приєдналось більше друзів.

Протягом найближчого місяця заплановано низку заходів під єдиним гаслом «Донорство - це Незалежність» і закликаємо всіх небайдужих приєднуватись та відвідати центри донорства плазми крові по Україні та наш регіональний донорський центр - Biopharma Plasma Дніпро у Дніпрі, - йдеться мова в повідомленні.

Донорський центр у Дніпрі  розташований за адресою:
пр. Богдана Хмельницького, 17,
працює щодня, крім неділі з 7:30 до 16:00.
Телефони для довідок та запису: 0800 600 003