Дороги Дніпропетровщини проїзні, жодних обмежень руху немає

Нині дорожня інфраструктура Дніпропетровщини працює стабільно. Магістралі проїзні. Жодних обмежень руху державними трасами немає. Мости і транспортні розв’язки не пошкоджені. Про це під час брифінгу сповістив начальник Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області Олександр Коломійцев.

Дороги Дніпропетровщини проїзні, жодних обмежень руху немає

«На державних дорогах проходить перевірка документів на блокпостах. Під час їх перетинання необхідно знизити швидкість, вимкнути світло, підготувати паспорт та посвідчення водія. Чітко відповідати на запитання військових. Бути готовим надати можливість провести огляд авто», – розповів Олександр Коломійцев.

Він наголосив, що наразі у напрямку західних областей великий потік транспорту. Біля Умані – скупчення машин. Рух ускладнений на ділянках трас Е-95, М-16, М-30, Н-16, Т-0202.

І додав: уночі очікується зниження температури до -5 градусів. Тому біля Умані рятувальники улаштували два намети для обігріву.

«У Дніпропетровській області у зв’язку з ожеледицею траси державного значення обробляють спеціальними матеріалами», – сказав Олександр Коломійцев.

Цілодобово працює диспетчерська служба: 095 009 70 90. За цим номером можна дізнатися про рух окремими шляхами, якщо плануєте поїздку на далеку відстань.