Дотримуватися комендантської години та процедури проходження блокпостів: мешканцям області нагадали основні правила

У Дніпропетровській області все спокійно і тихо. Важливі державні об’єкти, критична інфраструктура – під охороною Сил тероборони та силовиків. Система протиповітряної оборони працює, надійно захищає небо над регіоном. Про це стало відомо на брифінгу, передає прес-служба Дніпропетровської облдержадміністрації.

IMG_20220303_162412_896.jpg
«Зараз усе спокійно. Прольоти ворожої авіації мали місце далеко від нашої області. Проте не слід ігнорувати сигнали тривоги. Адже траєкторія польоту може змінитися у будь-який момент. Чуєте сирену – спускайтеся у сховище», – зазначив представник регіонального управління Сил тероборони «Схід» Андрій Шульга.

Він нагадав: якщо рухаєтеся власним авто через блокпости, обов’язково дотримуйтеся процедури їх перетинання. Слід знизити швидкість та вимкнути фари. Під’їхавши до чергового, зупинитися, якщо буде така вимога. Далі – вчасно виконувати його вказівки. Наприклад, пред’явити документи чи візуальний оглянути транспортний засіб.

Під час комендантської години слід знаходитися вдома. Обмеження на пересування у Дніпропетровській області діють з 20:00 до 06:00.