ДТЕК Дніпровські електромережі допомагає відновити електропостачання Миколаївської області

Компанія ДТЕК Дніпровські електромережі забезпечила електроживленням шість великих підстанцій АТ «Миколаївобленерго», що були знеструмлені через обстріли. Їх підключили до підстанції з боку Дніпропетровської області за ремонтною схемою. Це дозволило забезпечити електроенергією північну частину Миколаївської області, яка понад добу була обрізана від електропостачання. Про це повідомляють у прес-службі компанії.

ДТЕК Дніпровські електромережі допомагає відновити електропостачання Миколаївської області

Наразі критична ситуація складається у Миколаївській області, де постійні обстріли призвели до масових пошкоджень мережі 150 кВт. Щодня відбувається пошкодження повітряних ліній електропередач, знеструмлення трансформаторних підстанцій. Фахівці АТ «Миколаївобленерго» звернулися до ДТЕК Дніпровські електромережі, щоб у цих складних умовах підключити частину Миколаївської області до мереж ДТЕК та забезпечити мешканців електроенергією.

Наші фахівці розуміють важливість електропостачання у військових умовах. Тому оперативно підключили до підстанції ДТЕК Дніпровські електромережі шість підстанцій 35 кВ на території Міколаївщини, відновивши електропостачання для споживачів північної частини регіону.

ДТЕК Дніпровські електромережі готові надавати допомогу всім операторам системи розподілу сусідніх областей, які постраждали внаслідок бойових дій.

Ремонтні бригади компанії переведені в аварійно-відновлювальний режим роботи та готові оперативно повертати світло до будинків клієнтів у разі відключень. Працівники мають спеціальні інструкції для роботи у кризових ситуаціях та забезпечені всім необхідним для відновлення роботи обладнання у разі пошкоджень через бойові дії при отриманні дозволів від Збройних Сил України.

Використовуйте лише офіційні канали інформації та зберігайте спокій. Наші фахівці готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: соцмережі, кол-центр (056/066/067/063) 790-99-00, чат-боти Viber та  Telegram та Viber-канал інформування «ДТЕК info ДНЕМ».

ДОВІДКА

ДТЕК Мережі розвиває бізнес з розподілу електроенергії та експлуатації електромереж в Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій і Одеській областях. Підприємства обслуговують 5,4 млн домогосподарств і 150 тис. підприємств.

ДТЕК – лідер і найбільший приватний інвестор енергетичної галузі України. Наші підприємства видобувають вугілля і природний газ, виробляють електроенергію на сонячних, вітрових і теплових електростанціях, здійснюють трейдинг енергоресурсами на українському і зарубіжних ринках, розподіляють і поставляють електроенергію споживачам, надають клієнтам послуги з енергоефективності та розвивають мережу швидкісних зарядних станцій.

У Новій стратегії 2030 ДТЕК зобов'язався трансформувати бізнес в більш екологічний, ефективний і технологічний, керуючись принципами ESG. Стратегічна мета – досягти вуглецевої нейтральності до 2040 року. Для цього створена краща експертиза в галузі, щоб впроваджувати інновації та нові технології, створювати нові напрямки бізнесу і реалізувати масштабну програму цифрової трансформації.

У ДТЕК працює 60 тисяч співробітників. Підприємства ДТЕК визнані кращими роботодавцями України за рейтингами міжнародної аудиторської компанії EY і ділових видань України.

У 2020 році капітальні вкладення ДТЕК склали 12 млрд грн, податкові відрахування – 21 млрд грн.

100% компанії належить SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.­