Дуже важливий і правильний проект: засновник компанії «ECO&PIZZA» про «ДОБРИЙ ПОНЕДІЛОК» у Biopharma Plasma Дніпро

12 квітня в Biopharma Plasma Дніпро пройшов вже традиційний для донорського центру плазми партнерський день підтримки донорства «ДОБРИЙ ПОНЕДІЛОК». Цього разу в плазмацентр завітав новий партнер «ECO&PIZZA» - компанія, що добре відома своїми екологічними ініціативами та пропагандою здорового способу життя. Вперше «ECO&PIZZA» пригостила донорів смачною піцою, висловлюючи їм свою підтримку та вдячність. Про це розповіла керівник центру Biopharma Plasma Дніпро Ірина Кільчинська.

Дуже важливий і правильний проект: засновник компанії «ECO&PIZZA» про «ДОБРИЙ ПОНЕДІЛОК» у Biopharma Plasma Дніпро

«У нас сьогодні традиційний «ДОБРИЙ ПОНЕДІЛОК». В цей день ми запрошуємо соціально відповідальні компанії, які пригощають донорів своєю продукцією. Сьогодні це наші нові партнери «ECO&PIZZA». Таким чином, ми намагаємося створювати для донорів комфортні умови, тому ми запрошуємо соціально-відповідальний бізнес приєднуватись і пригощати своєю продукцією донорів до або після донації. Тим самим висловити вдячність донорам, подякувати їм за те, що вони рятують життя інших людей», - розповіла вона.



Сергій Усатий, засновник компанії «ECO&PIZZA» поділився, що на пропозицію про співпрацю з Biopharma Plasma Дніпро погодився не вагаючись.

«Наша компанія з перших днів заснування підтримує різноманітні соціальні проекти. Для нас це дуже важливо, це основа нашого бізнесу. При цьому ми себе позиціонуємо, як доставка піци з користю. Щодня частину виручки ми направляємо на соціальні проекти. Це і висадка дерев, і прибирання території, і підтримка таких проектів, як «ДОБРИЙ ПОНЕДІЛОК». Це формат нашої діяльності і нічого нового для нас немає. Нещодавно мені зателефонували з плазмацентру з пропозицією підтримати донорів і взяти участь в акції «ДОБРИЙ ПОНЕДІЛОК». Пригостити донорів після донації смачною піцою. Не довго думаючи, ми погодилися. Це дуже важливий і дуже правильний проект», - розповів Сергій Усатий.


Засновник компанії «ECO&PIZZA»: «Твердо для себе вирішив стати донором і залучати до донорського руху родину та співробітників».



«Сьогодні мені провели екскурсію і розповіли про діяльність плазмацентру. Якщо чесно, я не очікував побачити таке у Дніпрі - приємно здивований. Здалося, ніби потрапив в дальнє зарубіжжя… Дуже круто, красиво і сучасно. Для себе вирішив, що буду донором, буду регулярно приходити і здавати плазму. І намагатимусь залучити дружину і своїх співробітників до донорського руху. Звичайно ж будемо продовжувати плідне співробітництво з Biopharma Plasma Дніпро – попереду ще багато добрих справ, що ми можемо зробити разом», - зазначив він.

 Всіх бажаючих стати донорами плазми запрошують в Biopharma Plasma Дніпро, яка знаходиться за адресою: Дніпро, пр. Б. Хмельницького, 17.

Центр працює з 08:00 до 16:00щодня, крім неділі.

Для запису і консультацій працює call-centre: (067) 155-48-28, (063) 528-63-36.

Нагадаємо, Biopharma Plasma Дніпро, входить в мережу найсучасніших сертифікованих плазмацентрів України компанії Biopharma Plasma. Центри займаються заготівлею та переробкою плазми донорів. Наразі Biopharma Plasma Дніпро є ініціатором соціальних проектів, що спрямовані об’єднувати прогресивні сили суспільства, які готові на благочинну допомогу дітям – «ДОПОМОЖИ НАРОДИТИСЯ ДИТИНІ» та «ДОПОМОЖИ ОНКОХВОРІЙ ДИТИНІ».