Два «Кажани Е620», автомобіль, квадрокоптер, генератори, ліки та сухпайки: допомога від Дніпра за останній тиждень

Мерія Дніпра спільно з фондом «ТАПС-Україна» та Координаційним штабом волонтерів Дніпра тільки за останні сім днів передали чималу допомогу нашим військовим. Так одна з бригад отримала два безпілотники «Кажан Е620». Ці пташки вироблені в Україні, здатні скидати до 20 кг боєприпасів різного типу — знищуючи техніку та живу силу ворога. Водночас безпілотники працюють незалежно від погодних умов і легко ремонтуються, йдеться у повідомленні прес-служби мерії Дніпра.

1234.jpg
photo_2022-08-08_10-30-03.jpg
Також минулого тижня Дніпро передав захисникам на фронт міцний пікап, квадрокоптер, оснащений тепловізором, чотири біноклі, три генератори, три бензопили та спорядження для їхнього використання (ланцюги, масло). Привезли волонтери бійцям і 1 500 порцій сухпайків.
12345.jpg
«Ми розуміємо, що такі поїздки необхідні, адже хлопці не завжди можуть самі їздити до нас. Ми з волонтерами по змозі вибираємося до деяких військових частин власними силами, щоб якомога швидше передати гуманітарку», — зазначила керівниця благодійного фонду «ТАПС-Україна» Юлія Дмитрова.
5.jpg
7.jpg
Для військових оперативного командування «Схід» Дніпро надав 8 генераторів та 5 бензопил. За останні сім днів допомогу від Дніпра отримали і бійці Національної гвардії України. А саме 500 аптечок, протиопікові спреї, пов’язки, ножиці, оклюзійні наліпки, декомпресійні голки та турнікети.
6.jpg
За останній тиждень волонтери передали для захисників у гарячі точки й маскувальні сітки, десятки пакунків із засобами гігієни, ліками, сухпайками, консервою. А також п’ять перетворювачів енергії та п’ять акумуляторів.

Водночас Дніпро не забуває про чотирилапих друзів. З початку минулого тижня центр допомоги тваринам при Координаційному штабі волонтерів Дніпра видав 500 кг корму для тварин-переселенців.