Енергетики Дніпропетровщини посилили резерви потужності об’єктів критичної інфраструктури

Енергетики Дніпропетровщини посилили резерви потужності об’єктів критичної інфраструктури. Зокрема, лікарень та військових частин області. Забезпечили електроенергією і бомбосховища, блокпости, центри прийому переселенців. Про це повідомили під час брифінгу, передає прес-служба ДніпроОДА.

Енергетики Дніпропетровщини посилили резерви потужності об’єктів критичної інфраструктури

«Ситуація в області – стабільна та керована. Нині сили компанії спрямовані на те, аби забезпечувати стабільну роботу життєво важливих об’єктів. Зокрема, лікарень, військових частин, бомбосховищ, центрів прийому переселенців», – розповів керівник диспетчерського центру ДТЕК Дніпровські електромережі Дмитро Черкашин.

Енергетики перевірили й посилили обладнання, яке живить об'єкти критичної інфраструктури, додав він. Зокрема, створили додаткові резерви для медзакладів та військових частин області. Загалом їхню потужність збільшили більш ніж на 1,5 МВт.

«Забезпечили електроенергією 15 бомбосховищ. А також понад 10 центрів прийому переселенців у Дніпрі, Павлограді, Кривому Розі та Синельниковому, – розповів Дмитро Черкашин. – Разом з очільниками міст розробили план оперативного відновлення електропостачання у разі бойових дій».

Він додав – з початку війни безкоштовно постачають електроенергію виробникам хліба, медзакладам, військовим та силовим структурам у Києві, Донецькій та Дніпропетровській областях.

У компанії закликали мешканців, за можливості, вчасно сплачувати за електроенергію. Аби підтримати усю енергосистему країни.