Газовики Дніпропетровщини провели освітній івент для учнів Царичанського ліцею (ФОТО)

Під час літніх канікул Дніпропетровська філія «Газмережі» продовжує проводити традиційні виїзні зустрічі з наймолодшими споживачами природного газу. Вони спрямовані на підвищення обізнаності дітей щодо питань газової безпеки. І цього разу газовики завітали до учнів Царичанського ліцею, де провели захід на базі Цифрового освітнього центру від Unicef.







Спеціалісти газорозподільної компанії області поділилися з дітьми цінними знаннями та практичними навичками щодо безпечного користування блакитним паливом у побуті. Розповіли учням, як правильно використовувати газові прилади, як виявити витік газу та про дії при надзвичайній ситуації.







Після теорії учні взяли участь у майстер-класі з одягання засобів індивідуального захисту, якими користуються газовики, та посиділи за кермом автомобіля аварійно-диспетчерської служби компанії. Там вони могли ввімкнути гучномовець і передати важливу інформацію своїм однокласникам.







Під час зустрічі школярі отримали важливу інформацію про газову безпеку, інформаційні пам'ятки та брендовані подарунки від Дніпропетровської філії «Газмережі».









Побувавши на освітньому івенті від газовиків регіону дітлахи готові до безпечного використання газових приладів у своїх домівках.