Газовим мережам Дніпра - 67 років!

З давніх часів людство ретельно вивчало властивості природного газу. Його використовували для приготування їжі та обігріву житла. Відомо, що у I столітті н.е. один спостережливий перський цар наказав побудувати палацову кухню на тому місці, де газ виходив на поверхню. І тільки через багато століть люди по-справжньому опанували цей природний ресурс: навчилися видобувати газ та поставляти його в різні куточки планети.

Газовим мережам Дніпра - 67 років!

Історія газифікація Дніпропетровська (нині – м. Дніпро) бере свій початок у далекому 1957 році. Саме 17 серпня газ із Шебелинського родовища першими прийняли доменні печі заводу ім. Петровського та мешканці будинку № 42 по проспекту Калініна (нині - просп. Сергія Нігояна). І з того часу почався період самовідданої праці задля будівництва та вдосконалення газових мереж індустріального міста.

Говорячи про історію становлення та розвитку газорозподільної галузі Дніпра, слід зазначити, що найголовнішу роль у цьому завжди відігравали та відіграють люди. Усі досягнення були б неможливі без вкладу та завзятості колективів дніпровських газовиків різних періодів та сьогодення. 

Нині у Дніпровській філії “Газмережі” працює 1260 висококваліфікованих фахівців, які навіть в умовах війни продовжують працювати для забезпечення сталого та надійного розподілу газу мешканцям Дніпра та Дніпровського району. Щоденно персонал компанії забезпечує належну експлуатацію та технічне обслуговування понад 7,5 тис. газопроводів та споруд на них, здійснює ремонт та модернізацію складових елементів газорозподільної системи, локалізує та ліквідує аварійні ситуації на системі газопостачання у цілодобовому режимі.

Ми щиро дякуємо всім працівникам, ветеранам галузі, молодим колегам за сумлінну працю, відданість спільній справі, відповідальний і творчий підхід до вирішення найскладніших професійних завдань! Бажаємо, щоб наша важлива та відповідальна робота надовго стала улюбленою справою, яка приносить радість та успіх! Доброго здоров'я, величезного щастя, достатку, успіхів та миру Вам та Вашим родинам!