Машинобудівні підприємства області запрошують доєднатися до Міжнародної інженерної виставки

На початку жовтня у Чехії відбудеться Міжнародна інженерна виставка. На ній працюватиме Колективний національний стенд. Долучитися до нього запрошують й машинобудівні підприємства Дніпропетровщини. Їх команди можуть взяти участь у заході особисто або розмістити інформацію про себе в експортному каталозі. Аби скористатися такою можливістю, необхідно зареєструватися.

Машинобудівні підприємства області запрошують доєднатися до Міжнародної інженерної виставки

У програмі виставки – форум за участі представників урядових кіл та бізнесу Чехії. На ньому йтиметься про нюанси роботи на міжнародному ринку. Обговорять актуальні проблеми машинобудівної галузі. А ще учасники матимуть змогу розшири коло партнерів.

Для презентації діяльності та продукції вітчизняних підприємств на виставці працюватиме Колективний національний стенд. Його облаштує Торгово-промислова палата за підтримки ПРООН в Україні. Останні покриють і витрати на участь в ньому.

Для компенсації ж вартості дороги та проживання можна скористатися програмою Ukraine-Ready4EU. За нею компенсують до 2 500 євро. Як їх отримати, проконсультують у ТПП України.

Для участі у виставці необхідно до 10 вересня заповнити форму.