Майже сотня бюджетних установ Дніпропетровщини уклали договори з постачальниками газу

Задля безпечного та безперебійного газопостачання під час опалювального сезону 2021-2022 бюджетним установам та організаціям необхідно укласти договори із постачальниками блакитного палива. Про це повідомили у прес-службі АТ «Дніпропетровськгазу».

Майже сотня бюджетних установ Дніпропетровщини уклали договори з постачальниками газу

Нині близько третини закладів освіти, охорони здоров’я та культури Дніпропетровщини, які фінансуються за рахунок бюджету, встигли вчасно підписати договори з постачальниками природного газу. Згідно з Постановою КМУ №1102 від 25.10.2021 р., усі інші бюджетні організації з 1 жовтня 2021 року включені до портфеля постачальника «останньої надії».

Виходячи з того, що постачальник «останньої надії» може постачати природний газ протягом обмеженого терміну – не більше 60 діб, бюджетним організаціям та установам необхідно укласти договори до 30 листопада 2021 року.

АТ «Дніпропетровськгаз» зверталося до обласної державної адміністрації та органів місцевого самоврядування щодо сприяння в укладанні договорів бюджетними установами з постачальником до 1 грудня 2021 року. Адже вчасне врегулювання договірних відносин є запорукою безперебійного та безпечного газопостачання усім об’єктам бюджетної сфери під час цього опалювального періоду.