Мешканців Дніпропетровщини запрошують на творчу зустріч з письменниками

Мешканців Дніпропетровщини запрошують на творчу зустріч. 11 листопада у ДніпроОДА з читачами поспілкуються одразу два українські письменники. Про це розповіла заступниця голови облдержадміністрації Ольга Горб, повідомили у прес-службі Дніпропетровскої ОДА.

Мешканців Дніпропетровщини запрошують на творчу зустріч з письменниками

«Творчі вечори у Дніпропетровській ОДА – це завжди невимушена атмосфера та цікаві знайомства. Запрошуємо бажаючих на зустріч із письменниками  В'ячеславом Купрієнко та Лінною Костер. Поговорити про життя та книги», –  сказала Ольга Горб.

В'ячеслав Купрієнко – автор дитячої книжки «Мишасько і розгардіяш». Її він написав для двох своїх доньок. У центрі сюжету – маленький мишенятко-пустун. Справжній мрійник, який одного разу вирушає на пошуки пригод.

Письменниця Лінна Костер презентує в облдержадміністрації роман-фентезі «Дар Зрети». У ньому читачі познайомляться зі звичайною дівчиною Юлею. Та разом із нею зустрінуться з містичним потойбічним світом – привидами, мавками, перевертнями.

Аби відвідати творчий вечір, слід зареєструватися. Гостей чекають 11 листопада за адресою: м. Дніпро, просп. О. Поля, 1. Початок о 18:30.

При собі обов’язково мати сертифікат вакцинації або негативний результат ПЛР-тесту, дійсний 72 години.