Михайло Лисенко про відповідальність за фейки та призупинення будівництва метрополітену до закінчення воєнних дій

Близько 30% співробітників комунальних підприємств міста були залучені до служби у ЗСУ та територіальній обороні. Попри це, за словами заступника міського голови Михайла Лисенка, кадровий резерв поповнюють з тих фахівців, які приїжджають до Дніпра з тих областей, де наразі бойової дії. Про це йдеться у повідомленні прес-служби мерії Дніпра.

Михайло Лисенко про відповідальність за фейки та призупинення будівництва метрополітену до закінчення воєнних дій
«Сьогодні у різних групах і чатах розповсюджено фейкову інформацію про нібито аварію на Аульському водогоні і мешканцям треба запастися водою. Це неправда і відкрита диверсія. Хочу попередити: хто розповсюджуватиме подібну інформацію, сприйматимемо як державних злочинців і буде найсуворіше покарання. Офіційну інформацію можна отримати на сайті міської ради, моїй сторінці у фейсбук чи міського голови», – наголосив під час брифінгу 17 березня Михайло Лисенко. 

Він також зазначив, що до закінчення воєнних дій будівництво метрополітену у Дніпрі призупинено. На комунальних підприємствах вдосталь усіх необхідних матеріалів, запасів. Спецтехніка прибирає вулиці міста. Продовжується відключення від електропостачання тих, хто не вимикає зовнішнє чи внутрішнє освітлен