Міністр розвитку громад та територій Чернишов і міський голова Дніпра Філатов оглянули Індустріальний парк

Індустріальний парк «Innovation Forpost» розташовується на території колишнього промислового заводу, неподалік від середмістя. Нині тут розвивають новий проєкт, що допоможе залучити у Дніпро потенційних інвесторів. Ділянка буде зручною для будівництва необхідної інфраструктури та має потрібні потужності. Зі свого боку місто інвестуватиме в мережі та технічні умови.Про це повідомили в прес-службі Дніпровської міської ради.

Міністр розвитку громад та територій Чернишов і міський голова Дніпра Філатов оглянули Індустріальний парк

«Дякую міському голові, що він запросив. Цього не було в нашій програмі. Це дійсно об’єкт, який вартий уваги», – сказав міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов під час перебування у Дніпрі 6 квітня.

Крім цього, представник уряду оглянув реконструкцію НВК № 33. Під час оновлення тут зберегли історичний фасад будівлі, відремонтували коридори та кабінети. Усі речі, інтерактивне обладнання – придбані коштом міста.

«Попереду – реконструкції лікарень (окрім уже зробленого – ред.), інших об’єктів комунальної власності. Це потрібно, щоб захищати інтереси територіальної громади та покращувати життя людей», – сказав мер Дніпра Борис Філатов.