Молодь Дніпропетровщини запрошують долучитися до розробки екологічних проектів

Школярів та студентів Дніпропетровщини запрошують взяти участь в інноваційній програмі UPSHIFT. Під керівництвом ментора учасники розроблятимуть екологічні проєкти. Та зможуть отримати до 50 тис грн на їхнє втілення. Подати заявки можна до 12 вересня, повідомили у прес-службі Дніпропетровської облдержадміністрації.

Молодь Дніпропетровщини запрошують долучитися до розробки екологічних проектів
«Запрошуємо молодь Дніпропетровщини, яку хвилюють проблеми екології, подавати заявки. Це можливість отримати навички командної роботи, навчитися розробляти екопроєкти. Та навіть залучити фінансування на їх втілення», – сказав заступник начальника управління молоді і спорту Дніпропетровської ОДА Владислав Яцук.

Програма – для учасників від 14 до 21 року. Долучитися можуть команди з 3-5 людей. Реєстрація за посиланням.

У заявці слід описати екологічну проблему, яка хвилює громаду. Проєкти мають стосуватися змін клімату чи захисту навколишнього середовища. Наприклад – забруднення повітря та водойм, нераціонального використання природних ресурсів, збільшення відходів через пандемію.

Програму UPSHIFT втілюють за підтримки Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ. Більше – у Facebook. Або за телефонами: 067 353 32 31, 050 510 14 40.