На Дніпропетровщині енергетики ДТЕК повернули світло для 2300 родин після обстрілів й продовжують усувати наслідки негоди

За останню добу аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі повернув світло у домівки 2,3 тисяч родин Дніпропетровської області, які були знеструмлені через бойові дії. Енергетики відновлюють зруйновані ворогом лінії та електрообладнання, щойно отримують дозвіл від ЗСУ та ДСНС. Наразі тривають роботи над ліквідацією наслідків нічної негоди. Наша мета − забезпечити міста та села електроенергією, що необхідно для нормального життя мешканців регіону, повідомляють у прес-службі ДТЕКу.

На Дніпропетровщині енергетики ДТЕК повернули світло для 2300 родин після обстрілів й продовжують усувати наслідки негоди

4 червня ворог знову тероризував Дніпропетровщину. Вдарив ракетою по обласному центу, а також атакував південь області артилерією та дронами-камікадзе. Внаслідок російських атак було пошкоджено об’єкти електромереж та знеструмлено 2296 родин. Енергетики ДТЕК Дніпровські електромережіприступили до відновлення щойно отримали дозвіл ЗСУ та ДСНС. За добу світло повернули в усі будинки, знеструмлені через ворожі обстріли.

Наразі тривають роботи з відновлення світла через нічну негоду. Аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі вже відновили електропостачання для 12 тисяч родин. Світло повернули у 13 населених пунктів, що були повністю або частково знеструмлені. На 12:00 знеживленими залишаються 17 ліній, 219 трансформаторних підстанцій та 7 тисяч домівок.

Наші фахівці продовжують працювати безперервно, щоб відремонтувати всі знеструмлені лінії та якнайшвидше повернути світло в домівки клієнтів. Компанія задіяла 27 аварійних бригад – 84 фахівця та 30 одиниць техніки. Якщо не буде нових відключень, усі оселі планують заживити протягом дня.

«Якщо у вас зникла електрика – просимо повідомляти до ДТЕК Дніпровські електромережі. Ми зробимо все можливе, щоб оперативно повернути вам світло.  Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Наші фахівці готові приймати ваші звернення через дистанційні канали обслуговування: сайтсоцмережі, контакт-центр +38 (056/066/067/063) 790-99-00, чат-боти Viber та  Telegram. Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним»,- передають в управлінні зовнішніх комунікацій компанії.

 Довідка:

ДТЕК Мережі розвиває бізнес з розподілу електроенергії та експлуатації електромереж в Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій і Одеській областях. Підприємства обслуговують 5,4 млн домогосподарств і 150 тис. підприємств.

Група ДТЕК (DTEK Group) – диверсифікований енергетичний холдинг, до складу якого входять 6 бізнесів та корпоративний університет Academy DTEK.

Підприємства Групи ДТЕК виробляють електроенергію на сонячних, вітрових та теплових електростанціях, добувають вугілля та природний газ, здійснюють трейдинг енергоресурсами на українському та зарубіжних ринках, розподіляють електроенергію та управляють інфраструктурою електромереж, постачають електроенергію споживачам та пропонують рішення з енергоефективності і розвивають мережу швидких зарядних станцій для електромобілів.