На Дніпропетровщині проходить набір до Сил територіальної оборони

На Дніпропетровщині триває набір до підрозділів Сил територіальної оборони. Можна вступити на службу кадровим військовим або резервістом. Що для цього потрібно і куди звертатися, розповіли в облдержадміністрації.

На Дніпропетровщині проходить набір до Сил територіальної оборони

«На Дніпропетровщині набір до підрозділів Сил територіальної оборони набирає обертів. Мешканці активно звертаються до територіальних центрів комплектування чи просто до командирів. Маємо багато охочих долучитися до національного спротиву», – зазначив начальник групи регіонального управління Сил територіальної оборони «Схід» Владислав Трифонов.

В області сформована Дніпропетровська окрема бригада Сил тероборони. У 7 районах – батальйони. Для проходження служби необхідно підписати контракт як кадровий військовий або резервіст. Для цього – звернутися до територіального центру комплектування, колишнього військкомату, в своєму районі. Можна зателефонувати на «гарячу лінію» Командування Сил територіальної оборони: 0 800 507 028.

«Той, хто підписав контракт резервіста, у мирний час продовжує працювати на своїй роботі, вести звичний спосіб життя. Його викличуть на службу в разі необхідності», – розповіла начальниця управління взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Дніпропетровської ОДА Ірина Федорчук.

І додала: резервісти обов’язково долучаються до всіх зборів, навчань та тренувань.

Більше про Сили територіальної оборони – тут.