На Дніпропетровщині проходить ремонт найдовшої вулиці: подробиці

У Павлограді цілодобово ремонтують найдовшу вулицю міста. На Дніпровській вулиці майже повністю зняли старе покриття. Цей ремонт відбувається в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Як проходять роботи, перевірив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

На Дніпропетровщині проходить ремонт найдовшої вулиці: подробиці
Голова Дніпропетровської обласної ради нагадав, що дорога ремонтується вперше за більш ніж 15 років: «До кінця 2021 року найдовшу вулицю у Павлограді відремонтують повністю».
На головній вулиці міста в розпалі фрезерування старого дорожнього покриття. Вже зняли понад 6 км та уклали шар асфальтобетону. Всього покриття буде товщиною 17 см.

«Триває оновлення найдовшої вулиці Павлограда, а саме вулиці Дніпровської. З кожним днем, вона змінюється найкраще. Дорожники працюють вночі для того, щоб не заважати автомобільному транспорту, який рухається по цій магістралі.

Цей шлях буде з'єднаний зі шляхом відбудований «Дніпро — Павлоград». Також бачимо, що повністю змінюється асфальтобетонне покриття. Все робиться для того, щоб усе було добре.

Саме ця автомагістраль буде частиною автомагістралі Н-30, так званої «Дороги Єдності», яка з’єднає схід і захід України», — підвів підсумки перший заступник голови Дніпропетровської ОДА Володимир Орлов.

Очільник обласної ради провів робочу нараду разом з народним депутатом Романом Каптєловим, першим заступником голови Дніпропетровської облдержадміністрації Володимиром Орловим, міським головою Павлограда Анатолієм Вершиною. Представники підрядної організації повідомили керівництву області: повністю завершити роботи на об'єкті будівельники планують вже до кінця 2021 року.