На Дніпропетровщині стартує новий театральний сезон

У вересні театри Дніпропетровщини розпочинають новий сезон. Для глядачів підготували чимало прем’єр. А також вистав, які давно полюбилися мешканцям області. Про це повідомили у прес-службі Дніпропетровської облдержадміністрації.

На Дніпропетровщині стартує новий театральний сезон
«Після літньої перерви театри області розпочинають новий сезон. Артисти скучили за глядачами та готувалися до зустрічі. Запрошуємо мешканців Дніпропетровщини до улюблених закладів. У репертуарах вересня – чимало цікавого», – сказала начальниця управління культури, туризму, національностей та релігій Дніпропетровської ОДА Наталія Першина.

Філармонія відкриє 85-й сезон 4 вересня великим концертом. У виконанні симфонічного оркестру звучатимуть найвідоміші музичні твори Л. Бетховена та В. Моцарта.

У вересні для глядачів підготували й естрадний концерт «Мелодії осені», джазові – «Women in jazz» та «Dnipro band». 21 вересня запрошують на прем’єрне музичне «Гурман-шоу».
5 (1).jpg
10 вересня відкриє 48-й сезон Дніпропетровський академічний театр опери та балету. Для відвідувачів запланували Гранд-концерт за участю артистів балету, солістів опери, хору та симфонічного оркестру. 30 вересня після тривалої відсутності в афіші знову покажуть ліричну оперу «Іоланта».

У перший місяць осені в оперному театрі проходитиме фестиваль до 150-річчя Лесі Українки. Запланували творчі зустрічі з народними артистами, лекції, концерти.
1.jpg
Молодіжний театр розпочне сезон 17 вересня. На глядачів чекає прем’єра – жартівлива комедія «Трік трак» за водевілями А. Чехова. Також у репертуарі – прем’єрні вистави для дітей «Пригоди у чарівному лісі», «Трям! Добридень!» та «Мері Поппінс».

Любителів романтичних мелодрам та захопливих трилерів запрошує Дніпровський академічний театр драми та комедії. 10 вересня – прем’єрна вистава «Дружина на біс». 18-го покажуть хіт сезону, комедію «Таксист 2». Це продовження історії про відомого таксиста Джона Сміта.
2 (1).jpg
Запрошує глядачів на відкриття ювілейного 35-го сезону і Будинок органної та камерної музики. 18 вересня о 18:00 відбудеться великий концерт за участі заслужених артистів. Упродовж місяця гості зможуть почути звучання органу, скрипки, акордеону, флейти та фортепіано.