На правобережній частині Дніпра встановлюють ємності з технічною водою

У Дніпрі, на правобережній частині міста, почали встановлювати ємності з технічною водою. Загалом їх буде 100 одиниць. Об’єм однієї бочки — 2 200 літрів. Про це повідомляють у прес-службі Дніпровської міської ради.




«Місто продовжує готуватися до можливих випробувань, які можуть бути спричинені агресією РФ. Віримо в наших енергетиків, які відновлюють нашу енергосистему. Однак маємо готуватися й до найгіршого. Тому міська влада ухвалила рішення на виконання доручення міського голови Бориса Філатова улаштувати на території правого берега міста 100 ємностей з технічною водою. Локації розташування визначені районними адміністраціями так, щоб бочки з водою розміщувалися рівномірно і були у доступності», — прокоментував заступник міського голови Михайло Лисенко. 


Він також додав: «Мешканцям лівого берега не слід турбуватися, оскільки там буде зроблено близько 50-ти свердловин. З геологами погодимо місця, де це можливо зробити. Розміщення бочок з водою на правобережжі та свердловин на лівому березі пов’язано із заляганням води на лівобережній частині міста — воно у рази нижче, ніж на правобережжі».