Найдовшу дорогу Дніпропетровщини прикрасили Петриківським розписом

На Дніпропетровщині Петриківським розписом прикрасили зупинки громадського транспорту вздовж «Дороги Єдності». На ділянці траси М-30 Стрий-Ізварине «розквітли» сім павільйонів, повідомив заступник голови Дніпропетровської ОДА Максим Беспальчук.

Найдовшу дорогу Дніпропетровщини прикрасили Петриківським розписом
«На найдовшій дорозі Дніпропетровщини не тільки триває капітальний ремонт. Завдяки нашим майстрам Петриківки, ця траса стає ще мальовничішою», – зазначив Максим Беспальчук.

Він додав, що дорожники працюють на всій протяжності автошляху. Оновлення траси – за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

«Не просто реалізуємо у регіоні один з наймасштабніших інфраструктурних проєктів. Знайшли місце для натхнення, творчості та мистецтва. Митці Петриківського розпису люб’язно погодилися прикрасити зупинки на новому автошляху», – сказав в.о. начальника Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області Олександр Коломійцев.

Зупинки розписувала команда з 6 талановитих та досвідчених майстрів. У деяких за плечима понад півстоліття роботи в художній сфері.

Барвисті картини з’явилися на зупинках у напрямку Павлограда та Петропавлівки. В районі сіл Богуслав, Дмитрівка, Залізничне, Слов’янка. Над кожним об’єктом художники працювали два дні.