Переселенці та збір врожаю: ситуація у Павлоградському районі

Павлоградський район прихистив понад 17 500 переселенців. Загалом це люди, які були вимушені покинути Донецьку, Луганську, Харківську області. Про це повідомляють у прес-службі Дніпровської міськради.

Переселенці та збір врожаю: ситуація у Павлоградському районі

«Ми активно працюємо над тим, аби допомогти переселенцям інтегруватись та адаптуватись до життя в наших громадах. Шукаємо роботу для них, зокрема «ДТЕК Павлоградвугілля» активно залучає переселенців, особливо зі східного напрямку, звідки люди з досвідом роботи на шахтах, їм допомагають з розселенням», — зазначив голова Павлоградської РВА Сергій Рублевський. 

Він також додав: «Загалом у нас ситуація в районі спокійна, все добре (наскільки це може бути під час війни). Працюємо зараз над тим, аби прийняти до шкіл всіх охочих. Щодо збору врожаю, то, на щастя, ніяких проблем на сьогодні немає з цим питанням, є тільки проблеми з тим, куди його дівати, бо сховища переповнені, логістика зараз складна через те, що наші порти все ще не працюють як треба. Тобто все це складно, але це питання державного рівня. Сподіваємось, все вирішиться найближчим часом».