Перша команда з Дніпропетровщини вирушила до Києва на фінал «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч»

До Києва підкорювати національний фінал «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч» вирушила перша команда з Дніпропетровщини. До столиці поїхали волейболісти з Солонянської громади. Хлопці – чемпіони обласної першості. Про це повідомили в ОВА.

«Пишаємося юними чемпіонами. Вони пройшли великий шлях до фіналу. Наполегливо тренувалися, викладалися на повну під час змагань. Впевнений, їм все вдасться і зі столиці діти привезуть заслужені нагороди», – зазначив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Тренер волейбольної збірної Василь Шкода поряд зі своїми вихованцями. Налаштовує хлопців гідно виступити.

«Круто, що у такий нелегкий час втілюються для дітей подібні проєкти. Команда дружна, професійна, сильна. Дуже вдячні воїнам Сил оборони за можливість брати участь у спортивних змаганнях», – розповів пан Василь.

Підтримати учасників прийшли однолітки, юні баскетболісти – призери півфіналу. А ще – талісман проєкту, який був поряд з дітьми під час найвідповідальніших етапів.

Перед дорогою провели веселу руханку.

Були й дружні рукостискання.

Капітан волейбольної збірної Станіслав каже, вирушають із чудовим настроєм.

«У нас були гідні суперники. З рахунком 2:0 перемогли команду з Новопілля в обласному фіналі. Здобули позитивні емоції і знайшли нових друзів. У Києві намагатимемося швидко вигравати партії. Будемо зібраними й зіграними», – сказав Станіслав. 

«Бажаємо хлопцям здобути перше місце. Будемо дуже сильно за них вболівати. Ми також були учасниками. Виступили непогано. Дійшли до обласного етапу. Далі трішки не вистачило», – додав баскетболіст з Дніпра Тимур. 

П’ятикласник Артем понад 7 років займається футболом. На турнірі у Полтаві отримав звання кращого гравця й кращого бомбардира.

У «Всеукраїнських шкільних лігах пліч-о-пліч» його команда дійшла до обласного півфіналу. Та, каже хлопець, перемоги ще попереду.

Загалом у п'ятому турі Дніпропетровщину представлятимуть 7 команд. Вони боротимуться за нагороди у волейболі, баскетболі, футзалі, черліденгу, спортивному орієнтуванні. Національна першість проходитиме у столиці з 13 до 17 червня.